Η ιστορία μας

 • Δεκαετία 1930
  Η ιστορία των κομμωτηρίων ΚΑΒΡΑΚΟΥ ξεκινάει την δεκαετία του 30 όταν ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΒΡΑΚΟΣ ξεκινάει ένα πρότυπο για την εποχή κουρείο στην πόλη των Τρικάλων.
 • Δεκαετία 1950
  Αμέσως μετά τον πατέρα αναλαμβάνει να αναβαθμίσει το κομμωτήριο για την εποχή εκείνη, της δεκαετίας του ’50, ο γιος του ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΒΡΑΚΟΣ, ουσιαστικά η δεύτερη γενιά των κομμωτών. Ανανεώνει λοιπόν τις ιδέες και τα λουκ της τότε εποχής με ταξίδια στο εξωτερικό και φοιτώντας στην καλύτερη σχολή του Λονδίνου «VIDAL SASSOON». Συνεχίζει τις σπουδές του σε διάφορες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπως το Παρίσι και αργότερα και εκτός Ευρώπης για να διευρύνει τις γνώσεις του και να εντάξει στοιχεία άλλων πολιτισμών.
 • Δεκαετία 1960
  Στη δεκαετία του ‘60 ανοίγει το πρώτο σύγχρονο κομμωτήριο της πόλης των Τρικάλων.
 • 1975
  Από το 1975 τα κομμωτήρια Καβράκου ήταν πρωτοπόρα και άρχισαν να ασχολούνται επαγγελματικά με την περιποίηση της τρίχας και του δέρματος του τριχωτού της κεφαλής. Στην συνέχεια μέχρι και την δεκαετία του ‘90 επεκτείνονται και ανοίγουν 4 καταστήματα σε Καρδίτσα Τρίκαλα και Καλαμπάκα.
 • 2000

  Στα τέλη αυτής της δεκαετίας και αρχές της νέας χιλιετίας αναλαμβάνουν τα παιδιά του και εγγόνια του ΚΩΣΤΑ ΚΑΒΡΑΚΟΥ οι ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΡΑΚΟΣ, αποτελώντας την τρίτη γενιά της οικογένειας που ασχολείται με την κομμωτική. Οι Κωνσταντίνος και Στέφανος έχουν σπουδάσει στις καλύτερες σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως η σχολή ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, το τεχνικό κέντρο της L’ OREAL PROFESSIONNEL και οι σχολές TONY & GUY LONDON, SAKS ACADEMY LONDON, ALEXANDER DE PARIS. Αποτελούν επίσης από το 2000 επίσημα μέλη της HAUTE COIFFURE FRANCAISE (Υψηλή κομμωτική παγκοσμίως).

 • 2008

  Το 2008 ο Κωνσταντίνος Καβράκος γίνεται μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας της HAUTE COIFFURE GREECE και αναλαμβάνει τη διεξαγωγή σεμιναρίων και show στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Haute Coiffure Française

Το κομμωτήριο ΚΑΒΡΑΚΟΣ είναι επίσημο μέλος της Haute Coiffure Française από το 2000. Είναι το μεγαλύτερο κλαμπ κομμωτών στον κόσμο με 2.000 άτομα προερχόμενα από 40 χώρες απ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι το μοναδικό κλαμπ στον κόσμο που παρουσιάζει κολεξιόν δυο φορές το χρόνο, δείχνοντας όλες τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου σε κουπ, χρώμα και βραδινά χτενίσματα.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε τα πρώτοι τα τελευταία νέα σχετικά με εμάς, τις τεχνικές και τα προϊόντα μας.

Για διαγραφή από το newsletter πατήστε εδώ.

Kavrakos Hair Team Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε τα πρώτοι τα τελευταία νέα σχετικά με εμάς, τις τεχνικές και τα προϊόντα μας.

Official member of Haute Coiffure Française since 2000.
© 2022 Kavrakos Hair Team. All rights reserved.